dimecres, 13 de juny de 2018


CONCERT FINAL DE CURS i Graduacions
Benvolguts pares i mares,
Ja torna arribar el final de curs i és una satisfacció per l’escola tornar-los a convidar al concert de final de curs que preparam i que volem compartir amb tots vosaltres.
El concert serà  dijous 21 de juny a les 12,30.
Com sempre podreu accedir a l’escola, a partir de les 12,20 h,  per la porta principal i situar-vos al primer i segon pis.
És molt important que els nins i nines venguin aquest dia a l’escola amb un jersei o camiseta de color blanc i calçons de color blau marí o negres, gràcies per la vostra col·laboració.
Recordau també que a la finalització del concert podreu recollir als vostres fills i filles on els professors vos indiquen.
Moltes gràcies. Direcció.

 CONCIERTO FINAL DE CURSO y Graduaciones
Apreciados padres y madres
Ya vuelve a llegar el final de curso y es una satisfacción para la escuela volverles a invitar al concierto de final de curso que preparamos y que queremos compartir con ustedes.
El concierto será el  jueves 21 de junio a las 12,30.
Como siempre podrán acceder a la escuela, a partir de las 12,20 h,  por la puerta principal y situarse al primer y segundo piso.
Es muy importante que los niños/as vengan este día a la escuela con una camiseta de color blanco y unos pantalones azul marino o negro,  gracias por su colaboración.
Recuerden también que cuando acabe el concierto podrán recoger a sus hijos/as donde los profesores les indiquen.
Muchas gracias. Dirección

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada