divendres, 16 de setembre del 2011

BENVINGUDA


Benvinguts al nou curs escolar 2011-2012.
Novament començam un nou curs escolar amb tot l'entusiasme, optimisme i ganes.
Aprofitam per donar la més cordial benvinguda a tots els alumnes, sobretot, en aquells que comencen per primera vegada a la nostra escola. Esperam que l'estada en aquesta escola sigui el més profitosa possible i amb experiències positives.
Igualment donam la benvinguda a tots els pares, mares i tutors dels nostres alumnes. La vostra aportació i el temps que dedicau als vostres fills/es té un valor incalculable i ben segur, servirà per aconseguir el seu èxit acadèmic i social.
Animam als alumnes i a les seves famílies a col·laborar amb l'escola per, entre tots, tenir cura i mantenir el nostre entorn, podeu estar ben segurs que això és un gran aprenentatge.
Naturalment les destreses de lectura, escriptura i comprensió són eines fonamentals que es treballaran per aconseguir que l'alumnat del CEIP Son Canals sigui competent a un món, en moltes ocasiones molt competitiu, necessitat de persones que pensin i col·laborin en positiu.
Els alumnes han d'aprofitar el temps, donar el millor de si mateixos, cuidar l'entorn, la cultura i la llengua.
Als pares, convidar-vos a que visiteu l'escola i que heu d'estar atents a les necessitats dels vostres fills/es. No oblideu llegir les normes de funcionament de l'escola, això ens assegura una bona convivència escolar.
Bon curs escolar 2011-2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.