divendres, 4 de maig del 2012

Visita de Mestres d'escoles d'Europa




VISITA DE MESTRES D’ESCOLES D’EUROPA.
Benvolguts pares i mares,
 El dilluns i dimarts de la propera setmana, rebrem la visita de dotze mestre de diferents països d’Europa (Àustria, Alemanya, Finlandia, Itàlia i Anglaterra).
La finalitat d’aquesta visita és conèixer la nostra escola, els nostres alumnes i les seves famílies i el professorat.
Un dels objectius primordials del nostre centre des de fa temps és el de millorar el nivell d’anglés dels nostres alumnes. Per tant la visita d’aquests mestres és una gran oportunitat, tant pels alumnes com pel professorat, per poder posar en pràctica la conversa en situacions quotidianes.
Els agraïm moltissím tota la seva col.laboració.
Atentament. Direcció


VISITA DE MAESTROS DE ESCUELAS DE EUROPA
Estimados padres y madres,
El lunes y martes de la próxima semana, recibiremos la visita de 12 maestros de diferentes países de Europa (Austria, Alemania, Finlandia, Italia e Inglaterra).
La finalidad de esta visita es conocer nuestra escuela, alumnos y sus familias y el profesorado. Uno de los objetivos primordiales de nuestro centro desde hace tiempo es el de mejorar el nivel de inglés de nuestros alumnos. Por lo tanto la visita de estos maestros es una gran oportunidad, tanto para los alumnos como para los profesores, para poder poner en práctica la conversación en situaciones cotidianas.
Les agradecemos muchísimo toda su colaboración.
Atentamente, La Dirección.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.